Proje başvurusu yapacak olan araştırmacıların Web of Science Researcher ID, ORCID ve SCOPUS ID’lerini almış olmaları ve kurum bilgisini Istanbul University – Cerrahpasa olarak güncellemeleri, ekran görüntülerini başvuru ekinde sunmaları gerekmektedir. Proje başvurusu ekinde bu güncellemelerin yapıldığına dair ekran görüntüsü olmayan başvurular teknik incelemeden geri gönderilecektir.
Ayrıca kabul sürecine gelen projelerin yürütücü ve araştırmacılarının Web of Science Researcher ID, ORCID ve SCOPUS ID’lerini almaları ve kurum adreslerini Istanbul University – Cerrahpasa olarak güncellemiş olmaları gerekmektedir. Bu şekilde bilgilerini güncellemeyen araştırmacıların projelerinin onayları verilmeyecek ve sözleşmeleri Rektörlüğümüzce imzalanmayacaktır.